Hesabım
    "The Bear" 2. Sezon Tarihi Kesinleşti!

    Ödüllü dizinin dönüşü için geri sayım hızlandı.

    Hulu

    Ödüllü dizi "The Bear"ın ikinci sezon tarihi kesinleşti. Hayranların heyecanla beklediği yeni sezon 22 Haziran'da izleyiciyle buluşacak, üstelik on bölümün tamamı aynı anda yayınlanacak. "The Bear" ülkemizde Disney+ üzerinden izlenebiliyor.

    "The Bear"ı Disney+'ta şimdi izlemek için abone olun...

    "The Bear", ailesinde yıkıcı bir ölüm yaşandıktan sonra ailesinin sandviç dükkanını işletmeye yardım etmek için Chicago'ya dönen, aslında lüks yemek dünyasından bir şef olan Carmy karakterini takip ediyor. Başroldeki Jeremy Allen White, Carmy rolündeki performansıyla 2022 Crticis Choise Ödülleri'nde Komedi Dizisi dalında En İyi Aktör ödülüne layık görüldü.

    2. Sezon, sandviç dükkanını yeni bir şeye dönüştürmek için çalışan Carmy, Sydney (Ayo Edebiri) ve Richie (Ebon Moss-Bachrach) ile devam edecek. Ekip, yeni bir restoran açmanın getirdiği "çılgın ruhsat ve müteahhit bürokrasisi" ve "menü planlamasının yaratıcı ıstırabı" da dahil olmak üzere tüm engellerle yüzleşirken kendi kişisel sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacaklar.

    Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Matty Matheson, Edwin Lee Gibson ve Oliver Platt gibi isimlerin geri döneceği oyuncu kadrosuna bu sezon, misafir oyuncu olarak "Better Call Saul" yıldızı Bob Odenkirk de eşlik edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top