Hesabım
    Netflix'in Arnold Schwarzenegger Belgeselinden İlk Fragman Yayınlandı

    "Arnold" Haziran'da Netflix'te!

    Netflix'in Hollywood ikonu ve eski Kaliforniya valisi Arnold Schwarzenegger'in hayatına odaklanan "Arnold" adlı belgesel dizisinden ilk fragmanı yayınladı. Belgesel, gelmiş geçmiş en büyük aksiyon yıldızlarından biri olan aktörün kariyerinin zirve anlarına ve tartışmalı dönemlerine ışık tutacak.

    Fragmanda, Arnold Schwarzenegger'in kendi ağzından, Avusturya kırsalında büyüyen bir çocuktan nasıl Hollywood yıldızına dönüştüğüne, nasıl Amerikan siyaset dünyasında bir figür haline geldiğine dair anılarını anlattığı sahneler yer alıyor.

    "Arnold" 45 dakikalık üç bölümden oluşacak. Diziyi, aynı zamanda yürütücü yapımcılığı da üstlenen Lesley Chilcott yönetti. Belgeselin konusu resmi özete göre şu şekilde:

    "Bu üç bölümlük belgesel dizisi, Arnold Schwarzenegger'in Avusturya kırsalından Amerikan rüyasının en yüksek kademelerine yaptığı yolculuğu konnu alıyor. Bir dizi samimi röportajda Schwarzenegger, arkadaşları, düşmanları, rol arkadaşları ve gözlemcileri, ağırlık çalıştığı günlerinden Hollywood'daki zaferlerine, Kaliforniya eyaletini yönettiği zamana ve aile hayatının hem sevinçlerine hem de çalkantılarına kadar her şeyi, hayattan daha büyük kişiliğine uyan bir hikayeyle anlatıyor."

    Belgeselde ayrıca aktörün, bir hedefi görselleştirebilmenin o hedefe ulaşmak anlamına geldiğini savunduğu felsefesi de vurgulanıyor. Schwarzenegger vücut geliştirmede Bay Olympia, Hollywood'da bir gişe megastarı ve Washington'da bir siyaset figürü olurken, bu zihniyet onun için itici bir güçtü. Belgeselde, başarısızlıklarının ve tartışmalarının birçoğunun üstesinden bu felsefeyle geldiğini, hayatı için vizyonunda gördüğü şey bu olmadığı için pes etmediğini söylüyor.

    "Arnold" 7 Haziran'da Netflix'te. Schwarzenegger'in kariyerindeki ilk dizi projesi olan Nic Santora imzalı "Fubar" da 25 Mayıs'ta Netflix kütüphanesine eklenecek.

    Fubar
    Fubar
    Vizyon tarihi 2023-05-25 | Dak.
    Diziler : Fubar
    beraberinde Arnold Schwarzenegger, Monica Barbaro, Milan Carter
    Üyeler
    3,2

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top