Hesabım
    Disney+’ın Yeni Dizisi "Aktris"in Özel Gösterimi Gerçekleşti

    Disney+’ın hikayesi ve kadrosuyla heyecanla beklenen yeni orijinal yapımı ‘Aktris’ in özel gösterimi dün gece gerçekleşti.

    Disney+

    Disney+, çok konuşulacak yeni orijinal yerli yapımı ‘Aktris’i izleyicilerle buluşturuyor. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Soner Caner’in oturduğu, senaryosunu Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı, Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerde yer aldığı "Aktris"in ilk gösterimi basın ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşti.

    Oyuncu kadrosunda Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek ve Serhat Kılıç gibi önemli isimler yer aldığı Aktris'in oyuncuları gösterim öncesi kameralarda heyecanlarını dile getirirken, 31 Mayıs’ta dizinin 8 bölümünün birden hem Türkiye’de hem de dünyanın dört bir yanında yayına gireceğinin müjdesini verdiler.

    Türkiye’nin en ünlü yıldızının gündüz ışıltılı, gece ise karanlık dünyasının keskin geçişlerine tanıklık edeceğimiz; suç, gerilim ve mizah öğelerini bir arada barındıran orijinal dizi ‘Aktris’ 31 Mayıs’ta Disney+’ta izleyicilerle buluşuyor.

    Aktris
    Aktris
    Vizyon tarihi 2023-05-31 | Dak.
    Diziler : Aktris
    beraberinde Pınar Deniz, Uraz Kaygılaroğlu, Ahmet Rıfat Sungar
    Üyeler
    3,2

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top