Hesabım
    Serenay Sarıkaya'nın Yeni Partneri Belli Oldu!

    Netflix'in "Kimler Geldi, Kimler Geçti" dizisinde Serenay Sarıkaya'ya kim eşlik edecek?

    .

    Bu sezon Show TV'nin "Aile" dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşarak televizyon ekranlarına geri dönen Serenay Sarıkaya'nın sıradaki Netflix projesi için hazırlıklar hızla devam ediyor.

    Ay Yapım imzalı, senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı "Kimler Geldi, Kimler Geçti" kod adlı dizide Serenay Sarıkaya, bir avukatlık ofisinde çalışan Leyla karakterine hayat verecek. Dizideki üç erkek başrol oyuncusundan ilki ise Metin Akdülger oldu. İkili daha önce, senaryosu yine Ece Yörenç tarafından kaleme alınan "Medcezir" dizisinde birlikte rol almıştı.

    Henüz resmi adı açıklanmayan dizinin türü romantik komedi. Yönetmenlik için başlangıçta, ilk sezonun ardından iptal edilen "Sıcak Kafa"nın yönetmeni Mert Baykal'ın adı geçmiş olsa da son haberlere göre yönetmen koltuğuna oturacak isim değişti. Diziyi, Serenay Sarıkaya'nın başrolde oynadığı "Şahmaran"ın yönetmeni Bertan Başaran yönetecek.

    Sezonun sevilen dizilerinden "Aile" bu akşam yayınlanacak 13. bölümüyle sezon finali yaparak ekranlara kısa bir süreliğine veda ediyor. Serenay Sarıkaya ise kısa bir tatilin ardından yeni dizisinin çekimlerine başlayacak. Bu süreçte oyuncu kadrosundaki diğer isimlerin de hızla açıklanması bekleniyor.

    Yeni Sezonda Hangi Diziler Devam Edecek, Hangileri Final Yapacak?

    Kaynak: Birsen Altuntaş

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top