Hesabım
    Disney+'ın Merakla Beklenen Yeni Dizisi "Arayış"ın Özel Gösterimi Gerçekleşti

    Aslı Enver ve Mehmet Günsür'ü buluşturan dizinin yayın tarihine sayılı günler kaldı...

    Disney+

    Disney+’ın 14 Haziran’da yayına girecek yeni orijinal dizisi "Arayış"ın özel gösterimi dün gece gerçekleştirildi. Başrollerinde Aslı Enver ve Mehmet Günsür'ü bir araya getiren dizinin yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmen Emin Alper oturuyor.

    "Arayış" ve çok daha fazlası için Disney+'a şimdi abone olun!

    Disney+

    "Arayış"ın yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlenirken, özgün hikaye ve senaryo Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel’in imzasını taşıyor. Kadrosu ve hikayesiyle merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Defne Kayalar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak, Begüm Akkaya, Şeyma Gökçe Cengiz, Onur Ünsal, Eylem Yıldız, Oral Özer, Ali Yoğurtçuoğlu gibi isimler yer alıyor.

    Disney+
    Aslı Enver

    Özel gösteriminde izleyenlerden tam not alan dizi, 14 Haziran’da Türkiye’de ve dünyanın dört bir yanında aynı anda 6 bölümüyle birden yayında olacak. İzleyenlere mistik bir dünyanın perde arkasında yaşananları anlatan "Arayış", metropol hayatına sıkışmış, hasta, mutsuz ve yolunu kaybetmiş bir ruh olan Nisan’ın bilinmezliklerle dolu bir maceraya atılmasını konu alıyor.

    Disney+
    Mehmet Günsür

    Beraber katıldıkları bir şifa seansının ardından ortadan kaybolan arkadaşının izini süren Nisan şaibeli bir tarikata ulaşır ve tüm şüphelerine karşın tarikatın vaadine kayıtsız kalamayarak gizemli bir adam olan Tufan’ın peşinden sürüklenir...

    Metafizik, mutluluk, varoluş ve aşk temalarını sorgulatacak orijinal dizi "Arayış" 14 Haziran’da sadece Disney+'ta!

    Disney+
    Defne Kayalar

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top