Hesabım
    "The Witcher" 3. Sezon 1. Kısım'dan ilk Uzun Fragman Geldi

    Dizinin 1. kısmı 29 Haziran'da yayınlanacak

    Netflix'in yeni sezonu merakla beklenen dizisi "The Witcher" 3. Sezon 1. Kısım'dan ilk uzun resmi fragman, Summer Game Fest 2023 kapsamında yayınlandı. Anlaşılan o ki; yeni sezonda Geralt ve arkadaşlarını daha büyük maceralar bekliyor.

    "The Witcher"ın beş bölümden oluşan 3. Sezon 1. Kısımı 29 Haziran'da yayınlanacak. 3 bölümlük 2. kısım ise çok bekletmeden yaklaşık bir ay sonra 27 Temmuz'da yayınlanacak. 3. sezonda görünüşe göre kahramanca uğurlanacak olan Henry Cavill'in ardından, sonraki sezonlarda onun yerine Geralt of Rivia rolünde Liam Hemsworth geçecek.

    Dizinin Henry Cavill'i son kez izleyeceğimiz 3. sezonunda; Kıtanın hükümdarları, büyücüleri ve canavarları onu yakalamak için yarışırken Geralt, bir araya gelen ailesini, onu yok etmekle tehdit edenlere karşı korumaya kararlı bir şekilde Ciri'yi saklanmaya götürecek.

    "The Witcher"ın baştan beri yedi sezon olarak planlandığını biliyoruz. Ancak gidişatı elbette başrol değişikliği belirleyecek. Liam Hemsworth'ün Geralt'ı izleyicilerden olumlu tepkiler alırsa macera devam eder, ancak Henry Cavill'in ayrılışının izleyici oranlarını düşürme olasılığı da var tabi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top