Hesabım
    Isaac Asimov Uyarlaması "Foundation"ın 2. Sezonuna İlk Bakış

    Apple TV+ dizisi "Foundation"ın 2. sezon fragmanı yayınlandı.

    David S. Goyer'in Isaac Asimov'un destansı "Vakıf" serisinden uyarladığı Apple TV+ dizisi "Foundation"ın 2. sezonundan ilk uzun fragman yayınlandı.

    Hikaye, Galaktik İmparatorluğun çöküşü sırasında uygarlığı yeniden inşa etmek için eşi benzeri görülmemiş bir yolculukta olan bir grup sürgünü anlatıyor. Uzay ve zamanı aşan dört önemli birey, nihayetinde insanlığın kaderini belirleyecek olan ölümcül krizler, değişen sadakatler ve karmaşık ilişkilerle karşı karşıyadır.

    Birinci sezonun finalindeki olayların üzerinden bir asırdan uzun bir zaman geçtikten sonra başlayacak olan yeni sezonda, galakside gerilimin tırmandığını görüyor. Cleonlar dağılırken intikam peşinde koşan bir kraliçe, İmparatorluğu içeriden yok etmek için planlar yapar.

    Hari, Gaal ve Salvor, psikotarihin kendisini değiştirmekle tehdit eden psiyonik yeteneklere sahip bir Mentalics kolonisi keşfederler. Vakıf, Outer Reach boyunca Seldon Kilisesi'ni ilan ederek ve İkinci Krizi yani İmparatorluk ile savaşı kışkırtarak dini aşamasına girdi.

    Jared Harris, Lee Pace, Lou Llobell, Laura Birn, Terrence Mann gibi isimlerin geri döndüğü oyuncu kadrosuna bu sezonda Isabella Laughland, Kulvinder Ghir, Ella-Rae Smith, Dimitri Leonidas, Ben Daniels, Holt McCallany, Rachel House ve Nimrat Kaur katılıyor.

    "Foundation" 2. sezon 14 Temmuz'da başlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top