Hesabım
    "Nine Perfect Strangers" Geri Dönüyor: Nicole Kidman'a Aras Aydın Eşlik Edecek!

    Kidman'ın başrolünde olduğu diziye 2. sezon geliyor.

    Beyazperde

    "Nine Perfect Strangers" dizisinin 2. sezonuna Hulu'dan onay geldi. Mayıs 2022'de dizinin ikinci sezon anlaşması yapmaya çok yakın olduğu Variety tarafından duyurulmuş olsa da o zamanlar oyuncu kadrosuyla alakalı herhangi bir bilgi yoktu.

    Şimdi, yeni sezonda Nicole Kidman'ın hem başrole hem de baş yapımcılığa geri döneceği de açıklandı. Buna ek olarak, kaynaklara göre, "The White Lotus" ve "The Last of Us"ta izlediğimiz Murray Bartlett da 2. sezonda rol almak için görüşmelerde bulunuyor.

    "Nine Perfect Strangers"a yeni sezonunda ayrıca Liv Ullmann (Persona), Dolly De Leon (Triangle of Sadness), Maisie Richardson Sellers (The Legends of Tomorrow) gibi isimlerin yanı sıra Türk oyuncu Aras Aydın da katılıyor. "Kiraz Mevsimi", "Kaçış", "İnsanlar İkiye Ayrılır" gibi yapımlarda rol alan Aydın son olarak "Aldatmak" dizisinde Behram karakterine hayat veriyor.

    Liane Moriarty'nin kitabına dayanan ilk sezonda, dokuz stresli şehir sakini daha iyi bir yaşam tarzına giden yolda ilerlemeye çalışırken şifa ve dönüşüm vaat eden butik bir sağlık ve zindelik tesisine geliyor. Zihinlerini ve bedenlerini arındırmak için 10 gün süren bir tedaviye katılan 9 yabancı bu süreçte kendileri beklenmedik durumlar içerisinde bulur.

    İlk sezon kadrosunda Luke Evans, Melissa McCarthy, Bobby Cannavale ve Michael Shannon gibi isimler vardı ancak hiçbirisi yeni sezon için geri dönmeyecek. David E. Kelley, 1. Sezonu John Henry Butterworth ve Samantha Strauss ile birlikte yazdı ve Kelley aynı zamanda dizi sorumlusu ve baş yapımcı olarak görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top