Hesabım
    Merve Dizdar'ın Yeni Dizisi "Magarsus" Ne Zaman Başlıyor?

    BluTV'de yayınlanacak Magarsus'ta başrolleri Merve Dizdar, Çağlar Ertuğrul ve Berkay Ateş paylaşıyor.

    Başrollerini Merve Dizdar, Çağlar Ertuğrul ve Berkay Ateş'in paylaştığı yeni BluTV dizisi "Magarsus"un yayın tarihi belli oldu. Narenciye ticareti yapan bir aileyi anlatan dizi, 10 Ağustos'ta ilk iki bölümüyle prömiyer yapacak ve sonrasında her Perşembe yeni bölümler gelmeye devam edecek.

    Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut'un üstlendiği "Magarsus"un oyuncu kadrosunda ayrıca Burcu Gölgedar, Ercan Kesal, Sümeyye Aydoğan, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Müttalip Müjdeci ve konuk oyuncu olarak Menderes Samancılar ile Metin Coşkun yer alıyor.

    Senaryosu Yunus Ozan Korkut ve Mustafa Yürüktümen tarafından kaleme alınan dizinin yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer üstleniyor. "Magarsus"un müzikleri ise Toygar Işıklı'ya emanet.

    7. Berlin TV Series Festivali'nin "Special Mention" kısmına seçilen dizinin konusu resmi özetine göre kısaca şöyle: Kurak ailesi, Çukurova'nın bir sahil ilçesi olan Sarıbahçe'de narenciye ticareti yapmaktadır. Aile üyeleri bir yandan birbirleriyle mücadele ederken bir yandan da bölgede hakimiyer kurmaya çalışan dış güçlerle mücadele eder...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top