Hesabım
    "Star Wars: Ahsoka"nın Uzun Fragmanı Yayınlandı

    23 Ağustos'tan itibaren sadece Disney+'ta izlenebilecek "Ahsoka" Star Wars evrenindeki kaçınılmaz büyük savaşı başlatacak.

    Duyurulduğu andan itibaren tüm gözlerin çevrildiği Lucasfilm’in en yeni dizisi Star Wars: Ahsoka için geri sayım devam ediyor. “Bir kez Asi olan ölene dek Asi’dir.” mottosuyla eski Jedi Şövalyesi Ahsoka ile Thrawn arasındaki nefes kesecek mücadeleyi izleyicilere taşıyacak olan diziden yeni fragman yayınlandı.

    Rosario Dawson’ın Ahsoka’ya hayat verdiği, Star Wars evreninde geçen Lucasfilm imzalı dizi, 23 Ağustos’tan itibaren sadece Disney+’ta izlenebilecek.

    Tüm Star Wars yapımlarını Disney+'ta izlemek için tıklayın...

    Galaksiye yönelik çıkan ve Thrawn’un başını çektiği tehdide karşı kendisine güçlü bir ekip kuran Ahsoka, karanlığın çöküp kötülüğün hakim olmasını engellemek için hayatının en büyük savaşlarından birini verecek.

    Dave Filoni’nin senaryosunu yazdığı Star Wars: Ahsoka'da Rosario Dawson’a Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Ivanna Sakhno, Diana Lee Inosanto, David Tennant, Lars Mikkelsen ve Eman Esfandi gibi isimler eşlik ediyor.

    Star Wars: Ahsoka, ilk iki bölümüyle 23 Ağustos’ta Disney+’ta prömiyer yapacak, diğer bölümler ise haftalık olarak eklenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top