Hesabım
    "The Witcher" 3. Sezon 2. Kısım Fragmanı: Henry Cavill, Geralt'a Veda Ediyor

    "The Witcher" 3. sezonun 2. kısım bölümlerinden fragman yayınlandı.

    Netflix'in "The Witcher"ı 4. ve 5. sezonlar için geri dönecek olsa da 3. Sezon, Geralt of Rivia olarak Henry Cavill'in son yolculuğu olacak.

    Sezonun ilk kısmı Netflix'te yayında, 2. kısım ise 27 Temmuz'da izleyicilerle buluşacak. Fragmandan anlaşıldığı üzere, Cavill son derece popüler olan fantastik dizideki varlığına uygun şekilde destansı bir tarzda veda edecek.

    "The Witcher"ın tüm fragmanlarında olduğu gibi burada da aksiyon dozu oldukça yüksek ve Geralt, Yennefer (Anya Chalotra) ve Ciri (Freya Allan) birlikte hayatta kalmaya çalışıyorlar. Yennefer ve Geralt Ciri ile kalmaya kararlı görünse de, fragman onu çölde yalnız başına gösteriyor. Sezon finalinin dizinin ortaya attığı sorulardan ne kadarını cevaplayacağını ise zaman gösterecek.

    Fantastik dizinin yeni sezonu izleyiciler arasında çılgınca popüler olmaya devam ediyor ve Netflix listelerinde zirvelere tırmanmaya devam ediyor. Henry Cavill'in diziden ayrılacağına yönelik hayal kırıklıkları ve tartışmalarla başlayan 3. sezon, sonuçta hayranların beğenisini kazanmış gibi görünüyor. Cavill bu sezondan sonra Geralt of Rivia rolünü Liam Hemsworth'e devredecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top