Hesabım
    "Elite" 8. Sezon Onayını Aldı: Sevilen Bir İsim Geri Dönüyor

    Netflix'in sevilen İspanyol dizisi "Elite" 8. sezonuyla devam edecek.

    Netflix

    Netflix, sevilen İspanyol dizisi "Elite"in 8. sezonuna onay verildiğini açıkladı. Yapım sürecei Ağustos ayında başlayacak.

    Önümüzdeki sezonun bölümleri Daniel Barone, Ginesta Guindal, Jota Linares ve Elena Trapé tarafından yönetilecek. Yeni karakterler arasında Ane Rot (Killer Book Club) ve Nuno Gallego yer alacak. Ayrıca dizinin önceki sezonlarından sevilen oyuncu Mina el Hammani de Nadia rolünü yeniden canlandırmak için diziye geri dönecek.

    İlk üç sezonda akademik başarılarıyla dikkat çeken bir karakter olan Nadia'nın dönüş haberi kısa süre içinde "Elite" hayranları arasında heyecan yarattı. Nadia, 3. sezon finalinde arkadaşı Lu ile New York'a taşınsa da romantik hikayesi orada son bulmadı. Guzman ile uzun mesafe ilişkisini yönetmediler ve 4. sezonda ayrıldılar. Şimdi Nadia'nın hikayesinin nasıl devam edeceği merakla bekleniyor.

    Carlos Montero ve Jaime Vaca tarafından yaratılan “Elite”, 2018 yılında büyük beğeni toplayan prömiyerinden sonra Netflix İspanya'nın en uzun soluklu kurgusal dizisi olarak tüm dünyada geniş bir izleyici kitlesi yakaladı. Seçkin bir lise olan Las Encinas'ta geçen dizi, okuldaki işçi sınıfından gelen bir grup öğrenciyi ve onların çok daha zengin olan sınıf arkadaşlarıyla ilişkilerini konu alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top