Hesabım
    "The Summer I Turned Pretty" 3. Sezon Onayını Aldı

    Prime Video'nun sevilen dizisi "Güzelleştiğim O Yaz" devam edecek.

    Prime Video

    Son birkaç yılın en büyük televizyon sürprizlerinden biri, Prime Video'nun genç yetişkin hiti "The Summer I Turned Pretty" (Güzelleştiğim O Yaz) oldu. Jenny Han'ın en çok satan kitap serisine dayanan uyarlama şu anda ikinci sezonunun ortasında, ancak Belly, Conrad ve Jeremiah arasındaki aşk üçgeninin yakın zamanda sona ermeyecek, çünkü dizi 3. sezon onayını aldı.

    Amazon ve MGM Studios'un televizyon başkanı Vernon Sanders, "Hayranların The Summer I Turned Pretty'i tutkuyla kucaklayarak Yaz Cuma günlerini bir eğlence fenomeni haline getirdiğini görmekten çok memnunuz" diyerek heyecan verici haberi doğruladı.

    Dizinin 2. sezonu Temmuz ortasında başladı ve kısa sürede Prime Video'nun en çok izlenen içerileri arasında yerini aldı. 2. sezonun prömiyerinin, ilk sezonun izleyici sayısını üç gün içinde ikiye katlaması da sezon arasında hayran kitlesinin giderek büyüdüğünü ispatlıyor.

    Başlangıçta sıradan bir gençlik dizisi gibi görünse de giderek artan gençlik öfkesi yerine karakterlere odaklanarak, arkadaşlık ve büyüdükçe ilişkileri sürdürmenin zorluğu gibi meselelere değindi. Taylor Swift ve Olivia Rodrigo'nun öncülük güncel şarkılarla da gençlerin kalbini kazandı.

    Prime Video'da haftalık olarak yayınlanan dizinin 2. sezon finali 18 Ağuustos'ta platforma eklenecek. 3. sezonun ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top