Hesabım
    "I Am Groot" 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

    Bebek Groot'un maceraları devam ediyor...

    Marvel Studios, “I Am Groot” dizisinin ikinci sezonundan ilk fragmanı yayınladı. Her biri beş - altı dakikalık beş kısa filmden oluşan ilk sezon geçtiğimiz yıl 10 Ağustos'ta Disney+'ta yayınlanmıştı. Aynı formulü takip edecek olan yeni sezon ise 6 Eylül'de platforma gelecek.

    Galakside büyüyen, maceralara atılan ve yol boyunca sıra dışı karakterlerle tanışan Bebek Groot'u takip eden beş kısa filmin hepsini Kirsten Lepore yazdı ve yönetti. Vin Diesel, Groot'u seslendirmeye devam ederken, Rocket Raccoon olarak Bradley Cooper da seslendirme kadrosunda yer aldı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin sevilen karakteri Groot, son olarak Mayıs ayında vizyona giren "Galaksinin Koruyucuları 3" ile izleyici karşısına çıkmıştı. Ancak "I Am Groot" ikinci sezon karakterin filmdeki haline değil, hayranlar tarafından en sevilen versiyonu olan Bebek Groot'a odaklanmaya devam edecek.

    Yeni sezonun tüm bölümleri de Kirsten Lepora tarafından yazıldı ve fragman Marvel'ın diğer bir Disney+ dizisi olan "What If?"ten The Watcher'ın da Groot'un maceralarına dahil olacağını gösteriyor.

    "I Am Groot" 2. sezonuyla 6 Eylül'de Disney+'ta!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top