Hesabım
    Kenan İmirzalıoğlu Dizi Setlerine Dönüyor!

    Kenan İmirzalıoğlu yıllar sonra Yavuz Turgul ile aynı projede yer alacak.

    .

    Kenan İmirzalıoğlu hayranları için müjdeli haber geldi. "Alef"ten sonraki dizi projesi uzun süredir merakla beklenen oyuncu sonunda dizi setlerine geri dönüyor.

    Birsen Altuntaş'ın bildirdiğine göre İmirzalıoğlu yeni projesinde usta yönetmen Yavuz Turgul ile birlikte çalışacak. "Eşkıya", "Gönül Yarası" gibi Türk sinemasına damga vuran filmlere imza atan Yavuz Turgul ile Kurtcebe Turgul ve Nilgün Öneş'in beraber hazırladığı projenin adı ya da yayınlanacağı kanal henüz açıklanmadı.

    Şimdiden büyük merak uyandıran dizinin yapımcılığını ise Erol Avcı'nın TMC yapım şirketi üstlenecek. Erol Avcı, Yavuz Turgul'un son filmi olan 2017 tarihli "Yol Ayrımı"nın da yapımcılığını yapmıştı.

    Kenan İmirzalıoğlu'nun en son ulusal kanal projesi, 2018'de Kanal D'de yayınlanan "Mehmed: Bir Cihan Fatihi" olmuştu. Ünlü aktörün Fatih Sultan Mehmet'e hayat verdiği tarihi dizi, reytinglerde beklenen başarıya ulaşamayınca 6. bölümde final yaparak ekranlara veda etti.

    İmirzalıoğlu sonrasında Emin Alper'in yönettiği BluTV dizisi "Alef"in başrolünü üstlenmiş olsa da yeni projesi 5 yıl sonraki ilk TV dizisi olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top