Hesabım
    HBO, Süper Kahraman Filmleriyle Dalga Geçen "The Franchise" Dizisi İçin Sipariş Verdi

    Diziyi Sam Mendes, "Veep"in yaratıcısı Armando Iannucci ve "Succession" yazarı Jon Brown geliştirecek.

    Beyazperde

    HBO Programlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve HBO & Max Comedy Series Başkanı Amy Gravitt'in bugün yaptığı basın açıklamasına göre, HBO komedi dizisi "The Franchise" için sipariş verdi.

    Sevilmeyen bir film serisinin ekibinin vahşi ve asi bir sinema evrenindeki yerlerini koruyabilmek için savaşmasını anlatacak olan komedi dizisi, süper kahraman film yapımı dünyasının içindeki gizli kaosa ışık tutacak.

    Yarım saatlik bölümlerden oluşan "The Franchise"ı yönetmen Sam Mendes, "Veep" dizisinin yaratıcısı Armando lannucci ve "Succession"ın yazarı/yürütücü yapımcısı Jon Brown geliştirecek. lannucci ve Brown daha önce HBO'nun uzay komedi dizisi "Avenue 5" için bir araya geldi. Mendes dizinin ilk bölümünü yönetirken üç isim birlikte yapımcılığı da üstlenmişti.

    Gravitt dizi hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sam, yalnızca kendisinin getirebileceği ustaca bir dokunuşla günümüz film yapımcılığının romantizmini ve gerçekliğini zekice yakaladı. Jon, zaten bildiğimizi sandığımız dünyaları göndermede harika. Armando ile birlikte gerçekten komik bir komedi topluluğu ortaya çıkardılar. Daha fazlasını görmek için sabırsızlanıyorum.”

    "The Francihise"ın oyuncu kadrosunda Himesh Patel, Aya Cash, Jessica Hynes, Billy Magnussen, Lolly Adefope, Darren Goldstein, Isaac Powell, Richard E. Grant ve Daniel Brühl rol alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top