Hesabım
    Mike Flanagan'ın "The Dark Tower" Uyarlaması Ne Durumda?

    Flanagan, Stephen King uyarlamasının Hollywood grevlerine rağmen hala yolunda olduğunu garanti ediyor.

    .

    "Haunting Hill of House", "Midnight Mass", "Doctor Sleep" gibi yapımlara imza atan Mike Flanagan, Stephen King'in eserinden uyarlayacağı yeni dizisi "The Dark Tower" hakkında olumlu güncellemeler paylaştı.

    Fangoria'nın The Kingcast podcast'inin bir bölümü sırasında Flanagan, Stephen King'in başyapıtından uyarlanan dizinin Hollywood'daki endüstriyel grevden etkilenmeyeceğine dair hayranlarına güvence verdi:

    "Nerede olduğumuz konusunda gerçekten iyi hissediyorum. Garip bir şekilde, grev nedeniyle şu anda bulunduğumuz yerde tamamen donmuş durumdayız, ancak [dizinin gelişimi] ile harika bir ilkbahar geçirdik ve bu konuda muazzam ilerleme kaydediyoruz. Ve grev sona erdiğinde, bir numaralı öncelik olacağına inanmak için her türlü nedene sahibim."

    Flanagan ayrıca, henüz hakkında konuşamayacağı bazı "heyecan verici" oyuncuların projeye dahil olduğunu ve "film yapımında çığır açacak" bazı yaklaşımlarının olduğunu belirterek dizi uyarlamasını heyecanla bekleyen hayranların merakını yükseltti.

    Sevilen korku filmlerinin ve TV şovlarının arkasındaki yaratıcı güç olarak bilinen Flanagan, yapım şirketi Intrepid Pictures aracılığıyla Aralık 2022'de The Dark Tower'ın haklarını satın aldı. Roman 2017 yılında Nikolaj Arcel yönetmenliğinde beyaz perdeye taşınmıştı. Başrollerini Matthew McConaughey ve Idris Elba'nın üstlendiği yapım genel olarak olumsuz eleştiriler aldı.

    Flanagan'ın hayranlara verdiği bir diğer güvence, projenin açıklandığı günden bu yana, dizinin Stephen King'in vizyonuna oldukça yakın olacağını ve yazarın geniş edebiyat dünyasına atıfta bulunacağını öne sürmesi oldu.

    "The Dark Tower"ın hangi dijital platformda yayınlanacağı henüz belli değil ancak Prime Video ile anlaşma yapan Flanagan'ın diziyi platform için geliştirmesi büyük bir olasılık.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top