Hesabım
    Netflix'in İptal Ettiği "Warrior Nun" Film Üçlemesi Oluyor

    Hayranlar dizinin geri dönmesi için büyük bir kampanya başlatmıştı...

    Netflix

    Haziran ayı sonlarında, Netflix'in iptal edilen "Warrior Nun" dizisinin altı aydan fazla süren hayran kampanyasının ardından yeniden canlandırılacağı haberi geldi.

    Ben Dunn'ın çizgi romanına dayanan dizi, bir morgda yeni bir yaşamla ve sırtına gömülü ilahi bir eserle uyanan 19 yaşındaki bir kadının hikayesi etrafında dönüyor. Genç kadın ölümden döndüğünde, artık şeytan avcısı rahibelerin tarikatına mensup olan bir hale taşıyıcısı olduğunu ve hem cenneti hem de cehennemi temsil eden güçlü güçlerin onu bulup kontrol etmek istediğini keşfeder.

    Kanadalı senarist ve dizi sorumlusu Simon Barry, dizinin geri döneceğini ve "hayal edebileceğinizden daha epik olacağını" doğrulayarak dizinin geri döneceği haberini duyurdu. Projenin ayrıntılarının ise daha sonra açıklanacağını belirtti.

    Dizinin baş yapımcısı Dean English ise dün YouTube'da yayınladığı bir açıklama videosunda dizinin dönüşünün beklenen şekilde dördüncü sezon ile olmayacağını, "Warrior Nun" film üçlemesinin geldiğini açıkladı.

    Zaten bilinen karakterlerin filmlerde de yer almasıyla bir Warrior Nun evreni oluşacağını söyleyen English, Hollywood'da devam eden grevlerin, filmlerle ilgili daha fazla duyuru yapamayacağı anlamına geldiğini ve bu nedenle, özellikle oyuncu kadrosu veya hikaye hakkında daha fazla ayrıntı bulunmadığını ekledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top