Hesabım
    "American Horror Story" 12. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

    American Horror Story'nin "Delicate" adlı yeni sezonunun çıkış tarihi belli oldu.

    FX

    "American Horror Story"nin 12. sezon çıkış tarihi açıklandı. FX antoloji dizisinin "Delicate" alt başlığına sahip yeni sezonu, klasik korku filmi "Rosemary's Baby"nin modernize edilmiş ve feminist bir güncellemesi olarak tanımlanan Danielle Valentine imzalı "Delicate Condition" adlı romandan uyarlanacak.

    FX Networks 12. sezonun iki kısım halinde yayınlanacağını duyurdu. "American Horror Story: Delicate Part One" 20 Eylül'de FX'te prömiyer yapacak ve Hulu'da da izlenebilecek. Bu sezonda dizinin yaratıcısı Ryan Murphy, ilk kez dizi sorumlusu olarak görev yapmıyor. Onun yerine bu görevi üstlenen isim ise "Impeachment: American Crime Story"de yapımcı olarak görev yapan aktris ve yazar Halley Feiffer.

    Yeni sezonda "AHS: 1984" ile diziden ayrılan Emma Roberts geri dönerken; Kim Kardashian, Cara Delevingne ve Zachary Quinto da ana oyuncu kadrosunda yer alıyor. 12. sezonda ayrıca Michaela Jaé Rodriguez, Matt Czuchry, Annabelle Dexter-Jones, Julie White, Odessa A’zion ve Debra Monk gibi isimler rol alıyor.

    Dizinin tarih duyurusuyla birlikte Emma Roberts ve Kim Kardashian'ın yer aldığı iki yeni poster de paylaşıldı:

    "American Horror Story" genellikle sezonlarını bölmeden yayınlıyor. Daha önceki tek istisna, 10. sezon olan "American Horror Story: Double Feature" olmuştu ve sezonun iki yarısı farklı hikayeler anlatmıştı. 12. sezon bir romandan uyarlandığı için, tek ancak muhtemelen kapsayıcı hikaye anlatacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top