Hesabım
    "Scott Pilgrim: Takes Off" Fragman: Netflix'in Anime Dizisi Orijinal Kadroyu Geri Getiriyor

    Netflix'in yeni Scott Pilgrim uyarlamasını, 2010 yapımı filmin oyuncuları seslendiriyor...

    Netflix, "Scott Pilgrim" çizgi romanına dayanan anime dizisi "Scott Pilgrim: Takes Off"dan ilk teaser fragmanı paylaştı. Dizi 17 Kasım'da platforma eklenecek.

    Bryan Lee O'Malley, tarafından yaratılan ve tembel garaj grubu Sex Bob-omb üyesi Scott Pilgrim'e odaklanan çizgi roman, 2004 yılından 2010'a kadar 6 cilt halinde yayınlandı. 2010 yılında ise Edgar Wright tarafından yönetilen "Scott Pilgrim vs. the World" filmi izleyicilerle buluştu.

    Neflix'in yeni uyarlaması hikayeyi farklı bir perspektifle ele alırken, film uyarlamasında Scott Pilgrim'i canlandıran Michael Cera, ve yine filmde rol alan Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin, Chris Evans, Anna Kendrick, Brie Larson, Alison Pill, Aubrey Plaza, Brandon Routh, Jason Schwartzman, Johnny Simmons, Satya Bhabha, Mark Webber, Mae Whitman ve Ellen Wong gibi isimler karakterlerini seslendirmek üzere geri dönüyorlar.

    Çizgi roman evrenini genişletecek ve yeni detaylar ve hikâye öğeleri sunacak olan "Scott Pilgrim: Takes Off", sekiz bölüm halinde yayınlanacak. Çizgi romanın yaratıcısı Bryan Lee O'Malley, dizinnin yazarı, baş sorumlusu ve yürütücü yapımcısı olarak görev yapacak. Ayrıca Edgar Wright da yürütücü yapımcı olarak projede yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top