Hesabım
    "Fargo" 5. Sezondan İlk Görseller ve Tarih Duyurusu!

    Popüler suç dizisi 3 yılın ardından Jon Hamm ve Juno Temple gibi isimlerle geri dönüyor.

    FX

    Ödüllü sezonluk antoloji dizisi “Fargo” üç yıllık bir aranın ardından geri dönüyor. FX, Jon Hamm, Juno Temple, Joe Keery gibi isimlerin rol aldığı 5. sezonunun 21 Kasım'da prömiyer yapacağını duyurdu ve sezondan ilk görselleri paylaştı.

    Bu sezon 2019'da, Minnesota ve Kuzey Dakota'da yaşanan bir hikayeyi ele alıyor ve Dorothy 'Dot' Lyon'ın (Juno Temple) beklenmedik bir dizi olayın sonucunda yetkililerle karşı karşıya gelmesini anlatıyor. Bu durum, ilk bakışta tipik orta batılı bir ev kadını gibi görünen Dot'u geride bıraktığını düşündüğü bir hayata geri döndürür.

    FX

    Jon Hamm, Şerif Roy Tillman rolüyle Dorothy'nin peşine düşerken, "Stranger Things" yıldızı Joe Keery, babasının izinden gitmeye çalışsa da beklentileri karşılayamayan oğlu Gator olarak izleyici karşısına çıkacak. Yeni sezonda ayrıca Sam Spruell, Jennifer Jason Leigh, Lamorne Morris ve Sam Spruell rol alıyor.

    FX

    Dizinin yaratıcısı Noah Hawley, Warren Littlefield, Steve Stark, Kim Todd ve Joel ve Ethan Coen ile birlikte yönetici yapımcılığa geri dönüyor. MGM Television ve FX Productions, "Fargo"nun uluslararası dağıtımını Amazon ve MGM Studios ile yapıyor.

    5. sezonun iki bölümlük prömiyeri 21 Kasım 2023 tarihinde FX kanalında yayınlandıktan sonra haftalık olarak gelmeye devam edecek ve yayınlandıktan sonraki gün Hulu platformunda da izlenebilecek.

    FX

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top