Hesabım
    "Last of Us" Yaratıcıları Spin-Off İhtimali Hakkında Ne Dedi?

    "The Last of Us"ın spin-off dizileri çıkacak mı?

    HBO

    HBO'nun "The Last of Us" oyun serisinin TV dizisi uyarlaması, beğenilen ilk sezonu devam ederken hızlıca ikinci sezon onayını da aldı. Hollywood'daki senaristler ve oyuncular grevi nedeniyle ikinci sezon çalışmaları aksamış olsa da dizinin hayranları gelecek sezonu merakla beklemeye devam ediyor.

    24 dalda Emmy adaylığı alan ve bugüne kadarki en çok izlenen HBO dizilerinden biri olan "The Last of Us"ı daha önce “Chernobyl” dizisine imza atan Craig Mazin ve oyunun yaratıcılarından Neil Druckmann tarafından hayata geçirildi.

    Daha önce de belirtildiği gibi dizi yapımcıları, ilk sezonun kaynak materyali olan ilk oyunun iki katı uzunlukta bir anlatıma sahip olan “The Last of Us Part II” oyununu tamamen uyarlamak için en az iki sezon daha planlıyorlar.

    Diğer yandan, günümüzde pek çok film ya da dizi spin-off projeleriyle hızla bölünüp daha büyük bir evren yaratırken, "The Last of Us"ın yan projelerinin de çıkıp çıkmayacağı hayranların merak ettiği konulardan biri. Mazin ve Druckman, The Wrap ile gerçekleştirdikleri bir röportajda bu soruyu yanıtladılar ve henüz ortada adı konmuş bir fikir olmasa da olası spin-off filmlerine açık olduklarını söylediler:

    "Bunun hakkında özel olarak konuşmadık çünkü sadece bu ana anlatıyı anlatmaya çok odaklandık. Bu karakterlerden veya o dünyadan yararlanılabilecek başka diziler fikrine karşı değilim.

    Kişisel olarak Last of Us için daha ne kadar fazlasını yapabileceğimi bilmiyorum. Demek istediğim, bu gösteriler o kadar büyük ki, bu hikayeyi anlatmak için kalan birkaç değerli on yılımdan birini adeta yakıyorum.

    Ama prensip olarak bununla hiçbir sorunum yok. Ve eminim Neil de ilgilenecektir. Mantıklı bir şey varsa neden olmasın anlamıyorum. En büyük umudum, eğer böyle bir şey varsa, bunun da şu anda bu seriye uyguladığımız kadar özen, saygı ve sevgiyle yapılmasıdır."

    Yan hikayelerin gidebileceği birden fazla yön var ve dizi zaten bu tür olasılıkları ortaya koydu. İlk sezonun üçüncü bölümü, iki yan karakterin hikayesini anlatmak için ana anlatıdan önemli ölçüde saptı ve yakın tarihin en beğenilen dizi bölümlerinden biri olarak büyük beğeni topladı.

    "The Last of Us" ikinci sezon prodüksiyonunun 2024 başlarında Vanncouver'da başlaması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top