Hesabım
    Elle Fanning ve Nicholas Hoult Liderliğindeki "The Great" İptal Edildi

    Hulu, dönem komedisi "The Great"i üçüncü sezonun ardından iptal etti.

    Hulu

    Hulu, Elle Fanning ve Nicholas Hoult liderliğindeki beğenilen dönem komedi dizisi “The Great”i üç sezonun ardından iptal etti.

    Tony McNamara'nın yazdıpı ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizi, Rusya'nın 1762'den 1796'ya kadar hüküm süren imparatoriçesi II. Katerina'nın (Büyük/The Great Catherine) sansasyonel hayatını konu alıyordu.

    Büyük, Rus imparatoru Peter (Nicholas Hoult) ile evlenen Catherine (Elle Fanning) adında genç bir Alman kadın, bu evlilikte hiç mutlu değildir ve hizmetçisi Marial (Phoebe Fox) ile Orlo (Sacha Dhawan) adında bir bürokratın yardımıyla bir darbe planlamaya başlar.

    Çalkantılı ilk iki sezonun ve Catherine'in Peter'ı öldürme girişimlerinin ardından, 12 Mayıs'ta yayınlanan 3. Sezon, artık imparatoriçe olan Catherine ve Peter'ın evlilikleri üzerinde çalışma girişimlerini takip etti. Peter hâlâ hükümdar olmamakta zorlanıyor olsa da kendisinin ve Catherine'in küçük oğlu Paul'un bakımıyla ve başka maceralarla meşguldü. Ek olarak Catherine lider rolünü geliştirmeye başladı.

    Üçüncü sezon Peter'ın ölümüyle birlikte Catherine'in değişimini göstermeye başlasa da ne yazık ki hayranlar hikayenin bundan sonrasını takip edemeyecek. İptal kararının nedeni açıklanmadı ve Hulu sözcüsü bu konu hakkında yorum yapmayı reddetti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top