Hesabım
    "The Lincoln Lawyer" 3. Sezon Onayını Aldı

    Netflix, hukuk temalı sevilen dizisini 3. sezon için yeniledi.

    Netflix

    Netflix, yapımcılığını David E. Kelley'nin yaptığı hukuk draması “The Lincoln Lawyer”ı (Güneşin Karanlığında) on bölümlük üçüncü sezon için yeniledi. Ayrıca yeni sezonun Michael Connelly'nin "The Gods of Guild" başlıklı roman serisinin beşinci kitabına dayanacağı da açıklandı.

    Manuel Garcia-Rulfo'nun Mickey Haller rolüne geri döneceği yeni sezonda ayrıca Becki Newton (Lorna), Jazz Raycole (Izzy), Angus Sampson (Cisco) ve Yaya DaCosta (Andrea Freemann) da rollerine geri dönecekler.

    Ancak Neve Campbell dizinin düzenli oyuncu kadrosunun bir parçası olmayacak. Ortak dizi yapımcıları ve yönetici yapımcılar Ted Humphrey ve Dailyn Rodriguez yaptıkları açıklamada şunları söyledi:

    "Seyircilerin diziye tepkisi çok memnuniyet verici ve harika oldu. Michael Connelly'nin evrenine yeniden dalma ve Mickey Haller ile onun dünyasını yeniden ekrana taşıma fırsatına sahip olduğumuz için heyecanlıyız."

    "The Gods of Guild" (Suçluluk Tanrıları) kitabında Mickey, yakın zamanda gerçekleşen bir cinayet kurbanının kendi eski müşterisi olduğunu öğrenir. Bu kişi 'kurtardığını' düşündüğü bir fahişedir, ancak onun hayata geri döndüğünü ve onu tehlikeye atanın kendisi olabileceğini öğrenir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top