Hesabım
    "Loki" 2. Sezondan Yeni Fragman!

    2. sezon 6 Ekim'de..

    Marvel

    6 Ekim'de 2. sezonuyla geri dönecek olan Loki'den yeni bir fragman yayınlandı. Tom Hiddleston'ın canlandırdığı Kurnazlık Tanrısı Loki zamana; yani geçmişe, şimdiye ve geleceğe uyum sağlamakta zorlanıyor gibi.

    Loki'nin 2. Sezonu için yayınlanan yeni videoda, Loki'nin zamanın içinde sürüklendiği, bedeninin şekil değiştirdiği, büküldüğü, küçüldüğü ve kaybolduğu görülüyor. Ayrıca, sihir ustamız yeni zaman yolculuğu gerçekliğine ayak uydurmaya çalışırken Sylvie (Sophia Di Martino) ve He Who Remains'e (Jonathan Majors) ait yeni görüntüler de izliyoruz.

    Loki'nin kendisini Zaman Değişimi Otoritesi'nin ruhu için bir savaşın içinde bulduğu ilk sezon finalinin ardından gelen yeni sezonda; Sylvie olarak Sophia Di Martino, Mobius olarak Owen Wilson, Yargıç Renslayer olarak Gugu Mbatha-Raw ve Hunter B-15 olarak Wunmi Mosaku geri dönüyor.

    "Loki" 2. Sezondan İlk Fragman Yayınlandı!

    Bu arada 2. Sezonun yenileri arasında OB adlı karakter rolünde Ke Huy Quan (Her Şey Her Yerde Hepsi Aynı Anda), Rafael Casal, Kate Dickie ve Liz Carr yer alıyor. Loki 2. sezon 6 Ekim Cuma gün yayınlanmaya başlayacak ve haftalık bölümler halinde izlenebilecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top