Hesabım
    "Lupin" 3. Kısım'dan İlk Fragman Geldi!

    7 bölümlük 3 Kısım Ekim'de..

    Fransız yıldız Omar Sy'ın dünyaca ünlü beyefendi hırsız ve kılık değiştirme ustası Arsène Lupin'den ilham alan Assane Diop karakterini yeniden canlandırdığı dizi Lupin'in 3. kısmı için geri sayım başladı ve dizinin fragmanı yayınlandı.

    Yapımcılığını Gaumont'un üstlendiği çağdaş uyarlama, karakteri 1905'te yaratan Fransız yazar Maurice LeBlanc'ın ikonik romanlarından yola çıkarak George Kay tarafından François Uzan (“Family Business”) ortaklığıyla yaratılan Lupin'in 3. sezon resmi özeti şöyle diyor; "Artık saklanmak zorunda olan Assane'nin karısından ve oğlundan uzakta yaşamayı öğrenmesi gerekiyor. Ancak Assane, onun yüzünden ailesinin çektiği acıya daha fazla dayanamaz ve Paris'e dönmeye karar vererek onlara çılgın bir teklifte bulunur: Fransa'yı terk edip, başka bir yerde yeni bir hayata başlamak. Ancak geçmişin hayaletleri uzakta değildir ve beklenmedik bir dönüş onun planlarını alt üst edecektir.”

    Lupin 3. Kısım, 5 Ekim'de yayınlanacak ve 7 bölümden oluşacak. Lupin kadrosunda Sy'ın yanı sıra Ludivine Sagnier, Clotilde Hesme, Nicole Garcia, Hervé Pierre, Antoine Gouy, Soufiane Guerrab, Shirine Boutella ve Vincent Londez yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top