Hesabım
    "Sex Education"ın Final Sezonundan Resmi Fragman Yayınlandı

    Sevilen Netflix dizisi 4. sezonuyla final yapıyor.

    Netflix, 21 Eylül'de sekiz bölümle geri dönecek olan "Sex Education"ın dördüncü ve son sezonunun resmi fragmanını yayınladı.

    Hayatının zorluklarını aşmaya çalışırken bir yandan da okulda bir seks terapisi kliniği açan Otis rolüyle geri dönen Asa Butterfield'a bu sezonda da eşlik eden isimler arasında Ncuti Gatwa, Emma Mackey, Aimee-Lou Wood, Connor Swindells ve Gillian Anderson yer alıyor. Yeni sezonda oyuncu kadrosuna ayrıca Dan Levy ve Jodie Turner-Smith gibi isimler de katılıyor.

    Dizinin sevilen oyuncularından Emma Mackey (Maeve) ise bu sezonda Amerika Birleşik Devletleri'nde. Dördüncü sezondan yayınlanan ilk görseller, Maeve'in bir kütüphanede çalıştığını gösteriyordu. Karakterin sezona nasıl dahil olacağı merakla beklniyor.

    "Sex Education"ın dördüncü sezonunda Moordale Okulu'nun kapanmasının ardından Otis ve Eric artık yeni bir sınırla karşı karşıyadır: Cavendish Koleji'ndeki ilk günleri. Bu, tüm Moordale öğrencileri için bir kültür şoku etkisi yaratacaktır. Kendileri ilerici olduklarını düşünüyorlardı ama yeni evlerinin özgürlükçü ortamı onlara bambaşka bir seviye sunuyor.

    "Sex Education" final sezonuyla 21 Eylül'de Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top