Hesabım
    Ke Huy Quan "Loki" 2. Sezonda Hangi Karakteri Canlandırıyor?

    "Loki" 2. Sezon 6 Ekim'de başlıyor!

    Disney

    "Loki"nin yaklaşan 2. sezonunda TVA'nın (Time Varience Authority - Zaman Değişim Otoritesi) koridorlarını yeni bir karakter aydınlatmak üzere.

    Geçtiğimiz yıl "Everything Everywhere All At Once" ile Oscar, Altın Küre gibi sayısız prestijli ödüllü kucaklayan Ke Huy Quan'ın canlandırdığı OB, ikinci sezonunda süper kahraman serisine katılıyor. Merakla beklenen karaktere yeni bir bakış Entertainment Weekly tarafından paylaşıldı.

    “Loki”nin ikinci sezon baş yapımcısı Kevin Wright, OB karakterinin Zaman Değişim Otoritesi'nin "ilginç tamirci" olarak tanıtılacağını doğruladı. Wright karakteri şöyle açıklıyor: "Onun işi temelde her teknoloji parçası, her bilgisayar yani TVA'da çalışan her şey; bunları ya kendisi tasarladı ya da tamir edip çalışır durumda tutmasını sağladı."

    Zamanın doğru akışını sürdürmekten sorumlu organizasyon, ilk sezonda pek çok karakteri tanıtırken, yeni bölümler meraklı teknisyen ile Tom Hiddleston'ın canlandırdığı Fesatlık Tanrısı'nı bir araya getirecek.

    Farklı zaman çizelgelerinde seyahat etmeye çalışırken bilgisi çok faydalı olabileceğinden, Loki ve Mobius'un (Owen Wilson), OB'nin yardımına ihtiyaç duyacağı açık. İlk sezondaki olayların ardından, Marvel Sinematik Evreni'nde çoklu evren yaratıldı ve artık onun kökeniyle doğrudan ilgili olan karakterler, bunun serideki her bir kahramana getirebileceği sonuçlarla uğraşmak zorunda....

    "Loki" 6 Ekim'de 2. sezonuyla dönüyor!

    Entertainmennt Weekly
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top