Hesabım
    "Lessons In Chemistry": Brie Larson Başrollü Mini Diziden İlk Fragman Yayınlandı

    Brie Larson bilim insanlığından yemek programı sunuculuğuna geçiş yapan bekar bir anneye hayat veriyor...

    Apple TV+, Bonnie Garmus'un aynı adlı ilk romanından uyarlanan ve 13 Ekim'de prömiyer yapacak olan Brie Larson liderliğindeki yeni mini dizisi “Lessons In Chemistry”nin ilk fragmanını yayınladı.

    1950'lerin başında geçen hikaye, kadınların profesyonel değil ev içi alana ait olduğunu düşünen ataerkil bir toplumda bilim insanı olma hayalinin askıya alındığı Elizabeth Zott'un hikâyesini konu alıyor.

    Hamile ve yalnız Elizabeth laboratuvarından kovulunca, yalnızca bekar bir annenin sahip olduğu ustalığı bir araya getirir ve bir TV yemek programında sunucu olarak çalışmayı kabul eder. Kısa süre sonra, gerçek aşkı olan bilime geri dönmenin özlemini çekerken, dikkate alınmayan ev kadınlarından ve birdenbire onları dinleyen erkeklerden oluşan bir ulusa, yemek tariflerinden çok daha fazlasını öğretmeye koyulur.

    Dizide Brie Larson'a Lewis Pullman, Aja Naomi King, Stephanie Koenig, Kevin Sussman, Patrick Walker ve Thomas Mann eşlik ediyor. "WeCrashed" yazarı/yaratıcısı, altı kez Emmy adayı olan Lee Eisenberg dizi sorumlusu olarak görev yaparken, Larson, Susannah Grant, Louise Shore, Natalie Sandy, Jason Bateman ve Michael Costigan dizinin ortak yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top