Hesabım
    TOD’un Merakla Beklenen Yeni Dizisi "Sarmaşık Zamanı"nın İstanbul Prömiyeri Gerçekleşti

    TOD ORIGINALS yapımı "Sarmaşık Zamanı", 21 Eylül'de Türkiye ve MENA bölgesindeki ülkelerde yayınlanacak.

    .

    TOD'un merakla beklenen yeni orijinal dizisi "Sarmaşık Zamanı"nın ilk bölümünün izlendiği galası, İstanbul Soho House’ta dizinin oyuncuları Burçin Terzioğlu, Onur Tuna, Hazal Türesan, Yiğit Kirazcı, Emre Karayel, Emel Çölgeçen, Müge Bayramoğlu, Fatih Berk Şahin, Pervin Bağdat, Pelin Ermiş, Mesut Yılmaz, Ayşe Melike Çerçi, Funda Güray ve Yılmaz Sütçü’nün yanı sıra hikâyeyi kaleme alan Savaş Korkmaz ile dizinin yönetmeni Gökçen Usta ve yapım ekibinin katılımıyla gerçekleşti.

    "Sarmaşık Zamanı", zenginlerin yaşadığı Aden Bahçe Sitesi’ndeki mükemmellik yanılsamasını bozan bir cinayetin etrafında dönüyor. Dizi boyunca izleyiciler, insan ilişkilerinin türlü biçimlerine tanık oldukları, gerçekleri keşfettikleri ve olaylar tıpkı bir sarmaşık gibi karmaşık hale geldikçe daha fazla soruya yol açan cevaplar buldukları büyüleyici bir drama dünyasına çekiliyorlar.

    Dizi prömiyerinde konuşan beIN MEDIA GROUP ve Digiturk CEO’su Yousef Al-Obaidly şunları söyledi: "Türkiye bizim için çok önemli bir pazar ve yaratıcı yapımlar için önde gelen merkezlerden biri. Türkiye'nin en başarılı ve güçlü oyuncu kadrolarını ön plana çıkarma konusundaki kararlılığımızı vurgulayan bu yeni dizimizin TOD'un merkezine yerleştiğini görmekten heyecan duyuyorum. İzleyicilerimizin Türk yapımlarına duydukları tutkuyu çok iyi biliyor ve buna ilk elden tanıklık ediyorum. Yayına gireceği 21 Eylül'den itibaren Sarmaşık Zamanı’nın, Türkiye ve MENA dahil olmak üzere tüm uluslararası pazarda izleyicilerimizden büyük ilgi göreceğine eminim. Bu projeyi hayata geçirmek için gösterdikleri yoğun gayretten dolayı herkesi tebrik ediyorum.”

    Merakla beklenen dizi, 21 Eylül itibariyle Türkiye ve MENA bölgesindeki ülkelerde her hafta iki yeni bölümüyle TOD’da yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top