Hesabım
    "Star Wars: Skeleton Crew" Dizisinin Konu Detayları Ortaya Çıktı

    Merakla beklenen Star Wars dizisi ne anlatıyor?

    .

    Disney+'ta yayınlanan son Star Wars dizisi "Ahsoka"nın final yapmasıyla birlikte gözler gelecek yeni diziye, "Skeleton Crew"a çevrildi.

    Başrolünü Jude Law'ın üstlendiği dizinin konu detayları açıklanmasa da Star Wars evreninde kaçırılan çocuklarla ilgili olacağı biliniyordu. Film ayrıca "1980'lerin klasik Amblin macera filmlerinin galaktik versiyonu" olarak tanımlanıyor ve "The Goonies" ya da "Stand By Me"ye yakın olacağı belirtiliyordu.

    Şimdi, bir telif hakkı dosyasında "Skeleton Crew" için yeni bir resmi özet bulundu ve X/Twitter'da Mando3Updates tarafından, bu düşünceyi güçlendiren ayrıntılarla birlikte yayınlandı:

    'Skeleton Crew'un ilk bölümünde, güvenli görünen gezegenlerinde gizemli bir keşif yapan ve tuhaf ve tehlikeli bir galakside kaybolan dört çocukla tanışıyoruz. Eve dönüş yolunu bulmak, alışılmadık müttefikler ve düşmanlarla tanışmak, hayal ettiklerinden daha büyük bir macera olacak.

    Bu özet dizi hakkında önceden bilinenlerle örtüşüyor. Jude Law'ın hangi rolde izleyici karşısına çıkacağı ise hala gizemini korumakta... Hayranların merak ettiği diğer bir nokta ise "Skeleton Crew"un diğer Mandoverse dizileriyle kesişip geçmeyeceği ve eğer öyleyse, bunun Dave Filoni'nin ekip kurma filmine giden genel destanı nasıl etkileyeceği.

    Heyecanla Beklediğimiz Tüm Star Wars Projeleri

    Şimdilik tek bildiğimiz, yapımcı Jon Favreau'nun bu yılın başlarında "Skeleton Crew"daki bazı karakterlerin ve mekanların "The Mandalorian"ın 2024/2025 sonlarına kadar beklenmeyen dördüncü sezonunda görünebileceğini belirtmiş olması.

    "Star Wars: Skeleton Crew"un Disney+'ta yıl sonu veya gelecek yılın başlarında gösterime girmesi bekleniyor .Jon Watts'ın yönettiği pilot bölümün kadrosunda Jude Law'ın yanı sıra Ryan Kiera Armstrong, Robert Timothy Smith, Ravi Cavot-Conyers, Kyrianna Kratter yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top