Hesabım
    Efsane Dizi "Seinfeld" Geri mi Dönüyor?

    Jerry Seinfeld'ın açıklamaları kafa karıştırdı...

    .

    Tüm zamanların en ikonik sitcom dizisi “Seinfeld”in final yapmasından 25 yıl sonra, Jerry Seinfeld'in bir açıklaması, dizinin geri döneceğine dair söylentileri alevlendirdi.

    Boston'daki bir stand-up gösterisinde seyirciyle konuşan komedyene, dizinin finalini beğenip beğenmediği soruldu. Yayınladığı tarihte 76 milyondan fazla izleyici tarafından izlenen final, izleyicilerin yüksek beklentilerini karşılayamamış ve hayal kırıklı yaratmıştı.

    Ancak Seinfeld, hafta sonunda finalle ilgili küçük bir sırrı olduğunu açıkladı ve "Bu sonla alakalı bir şeyler olacak. Henüz gerçekleşmedi. Tam da sizin düşündüğünüz şeyi Larry [David] ve ben de düşünüyoruz. Yani göreceksiniz." dedi. Yorumların bir videosu Twitter'da yayınlandı:

    Komedyenin açıklamalarıyla dizinin geri dönüp dönmeyeceğine dair tartışmalar alevlendi. 2009'da dizinin dört ana oyuncusu- Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Jason Alexander ve Michael Richards - "Curb Your Enthusiasm"ın çok bölümlü bir yayını için yeniden bir araya gelmişti.

    2018'de ise Seinfeld, Ellen DeGeneres'in talk show'unda bir yeniden canlandırmanın mümkün olduğunu söyledi. Ancak yorumların muğlaklığı, tek seferlik bir özel bölümden, "Curb Your Enthusiasm" tarzı bir yeniden bir araya gelmeye kadar çok fazla şeye işaret edebilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top