Hesabım
    "Doctor Who" 60. Yıl Özel Bölümlerinin Yayın Tarihi Belli Oldu

    David Tennant ve Catherine Tate 60. yıl bölümleri için geri dönüyor.

    BBC

    BBC'nin uzun soluklu ikonik dizisi "Doctor Who" bu yıl 60. yıl dönümünü üç özel bölümle kutluyor. David Tennant'ın ve Catherine Tate'in sevilen rollerine geri döneceği bu üç bölümün yayın tarihleri, prömiyere bir ay kala açıklandı.

    "The Star Beast" adlı ilk bölüm 25 Kasım'da yayınlanacak. Onu takip eden "Wild Blue Yonder" 2 Aralık'ta, "The Gigle" ise 9 Aralık'ta BBC'de yayınlanacak. Özel bölümlerin Birleşik Krallık ve İrlanda dışındaki uluslararası yayını ise Disney+ üzerinden olacak.

    David Tennant, uzun bir aradan sonra 2005 yılında yeniden başlayan diziye ikinci sezonunda dahil olmuş ve toplam üç sezon boyunca 10. Doctor'a hayat vermişti. Tam bir yıl önce, Jodie Whittaker'ın Doctor rolüne veda ettiği sezon finalinde, Tennant'ın diziye 10. değil, 14. Doctor olarak geri döneceğini gördük. Bu durumda yeni sezonda rolü devralacak olan Ncuti Gatwa 15. Doctor olacak ancak konu detayları gizli tutulduğundan, Tennant'ın geri dönüşü hakkında daha fazla bilgiye sahip değiliz.

    David Tennant "Doctor Who"ya Yeni Bir Karakterle Döndüğünü Doğruladı

    Catherine Tate ise dizinin dördüncü sezonunda Doctor'un yol arkadaşı Donna Noble'a hayat vermişti ve Tennant'ın role veda ettiği sezon finalinde, Doctor, Donna'nın hafızasından kendine ait tüm bilgileri silmek zorunda kalmıştı.

    Özel bölümler için yeniden bir araya gelen ikiliye, Toymaker rolünde Neil Patrick Harris eşlik ediyor. Resmi özet, Harris'in, daha önce Michael Gough tarafından canlandırılan ve 1966 yılında ilk Doctor'un kötü adamı olarak izleyici karşısına çıkan The Celestial Toymaker olduğunu doğruluyor.

    "Doctor Who"nun Ncuti Gatwa liderliğinde 2024 yılında başlayacak olan yeni sezonun çekimleri ise geçtiğimiz günlerde başladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top