Hesabım
    Korku Klasiği "Poltergeist" Dizi Oluyor!

    Steven Spielberg ve Tobe Hooper imzalı 1982 tarihli ikonik yapımın dizisi için çalışmalar başladı.

    .

    Amazon MGM Studios ve Amblin Television, 1982 yapımı ikonik korku filmi "Poltergeist"in (Kötü Ruh) dizi versiyonu için geliştirme çalışmalarına başladı. Şu anda konu detayları belli olmayan projede hiçbir yazar yer almazken, Darryl Frank ve Justin Falvey yönetici yapımcılığını üstlenecek.

    Steven Spielberg'ün hikayesini yazdığı ve senaryo ekibine de dahil olduğu "Poltergeist" Tobe Hooper tarafından yönetildi. Film yeni bir eve taşınan ve evin hayaletlerle dolu olduğunu keşfeden Freeling ailesini konu alıyor. Hayaletler küçük kızlarını kaçırdıktan sonra Freelingler, onu kurtarmak için bir parapsikolog ve ruhani bir medyumla birlikte çalışır.

    "Poltergeist", gösterime girdikten sonra büyük bir başarı elde etti ve bildirilen 10.7 milyon dolarlık bütçesine karşılık dünya çapında yaklaşık 121 milyon dolar hasılat elde etti. Daha az saygın iki devam filmi ve 2015'te genel olarak kötü karşılanan yeniden başlatma "Poltergeist: Kötü Ruh"da vizyona girdi.

    Ayrıca 1990'ların sonunda Showtime ve Sci-Fi Channel'da "Poltergeist: The Legacy" dizisi yayınlandı. Şu anda geliştirme sürecinin çok başında olan dizi projesi başarıyla sonuçlanırsa, ekranlara gelen ikinci "Poltergeist" dizisi olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top