Hesabım
    Disney+ Tarafından İptal Edilen Jules Verne Dizisi "Nautilus" Yeni Evini Buldu

    Dizi "Denizler Altında 20.000 Fersah" romanındaki Kaptan Nemo'nun hikayesini anlatacak.

    .

    Jules Verne'in kaleme aldığı ve tüm zamanların en meşhur bilim kurgu romanlarından biri olan "Denizler Altında 20.000 Fersah" yeni bir diziyle bir kez daha hatırlanacak. Romanın birebir uyarlaması olmayan, ana kahraman Kaptan Nemo'nun köken hikayesini anlatacak olan "Nautilus" dizisi Disney+ tarafından iptal edildikten sonra yeni yuvasını buldu.

    İngiliz şirketleri Moonriver TV ve All3Media'nın sahibi olduğu Seven Stories'den gelen dizi, ilk olarak Ağustos 2021'de Disney+ tarafından seçildi ve platfromda yayınlanmak üzere girişimler başladı. Ancak bu yılın başlarında, Disney+'ın içerik değerlendirmesinin ardından "Nautilus" da diğer birçok dizi gibi hurdaya çıkarılmıştı.

    Şimdi, Disney Entertainment, "Nautilus"u AMC'ye ve diziyi 2024'te yayınlamayı planlayan kardeş yayıncısı AMC+'ya lisansladı. On bölümlük dizi için henüz kesin bir yayın tarihi açıklanmadı.

    Shazad Latif'in (Star Trek: Discovery, Rogue Agent) Hintli bir prens olan Kaptan Nemo'yu canlandırdığı dizi, ailesi de dahil olmak üzere her şeyi elinden alınan Kaptan Nemo'nun bunu yapan insanlara karşı denizaşırı bir intikam görevine çıkmasını konu alıyor.

    "Nautilus"un oyuncu kadrosunda ayrıca; Georgia Flood (American Princess), Thierry Fremont (Luther), Céline Menville (Emily in Paris), Richard E. Grant (Saltburn), Anna Torv (The Last of Us) ve Noah Taylor (A Small Light) yer alıyor.

    AMC Networks ve AMC Studios’un orijinal yapımlarından sorumlu başkan yardımcısı Ben Davis, satın almayı kutlarken diziyi “büyük, kapsamlı bir drama” olarak nitelendirdi ve kanalın 2024'te yayınlanacak diğer dizisi "Orphan Black: Echoes" fanlarının da ilgisini çekeceğini vurguladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top