Hesabım
    "The Bear" 3. Sezon Onayını Aldı!

    Ödüllü dizi "The Bear" 3. sezon için resmen yenilendi.

    Hulu

    Hulu'nun ödüllü dizisi "The Bear"ın 3. sezonuyla geri döneceği resmen kesinleşti. FX Başkanı Nick Grad, dizinin üçüncü sezon için yenilendiğini duyurdu.

    Popüler bir restoran işleten parçalanmış bir ailenin anlatıldığı drama, ikinci bölümünü yazın başlarında tamamladı. Dizinin ikinci sezonu da ilk sezon gibi eleştirmenlerden ve izleyicilerden oldukçu olumlu yorumlar aldı.

    Sezon finalinde Carmy (Jeremy Allen White), bir buzdolabının içinde mahsur kaldı ve bu sekans, Claire (Molly Gordon) ile olan ilişkisini mahvetmesiyle sonuçlandı. Dizinin 2024'te yeni bölümlerle geri döneceği göz önüne alındığında, çiftin sorunları hakkında konuşmak veya birbirlerinin hayatından kaybolmak için bolca vakti olacak gibi görünüyor.

    "The Bear"ın yaklaşan üçüncü sezonunda geri dönmesi beklenen diğer oyuncular arasında, düzenli oyuncu kadrosundan Ayo Edebiri ve Ebon Moss-Bachrach da var. Carmy, Richie (Moss-Bachrach) ve Sydney (Edebiri) televizyona döndüklerinde pek çok sorunla karşılaşacak. Bu yeni sezonda onlara, ikinci sezonda olduğu gibi yıldız isimlerin konuk oyuncu olarak eşlik etmesi mümkün görünüyor.

    "The Bear"ın yenilenmesi hayranları sevindirse de yeni sezona ve yayın tarihine dair şimdilik başka bir bilgi paylaşılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top