Hesabım
    "Loki" 2. Sezon Finali Rekor İzlenmeye Ulaştı!

    "Loki" 2. sezon prömiyeri ve sezon finaliyle Disney+'ın en çok izlenen ikinci dizisi oldu.

    Disney+

    Marvel Studios'un "Loki" dizisinin ikinci sezonu, hayranların hâlâ hakkında tartıştığı ve konuştuğu sezon finali bölümüyle geçen hafta tamamlandı.

    Dizi böylece Loki'nin (Tom Hiddleston) Marvel Sinematik Evreni'ndeki on dört yıllık karakter akışını kapattı, anıtsal bir finale imza attı ve Marvel'ın "Avengers: Endgame" sonrasındaki tartışmasız en iyi işlerinden birini sundu.

    Disney'in kendi yayınladığı izlenme rakamlarına göre seyirci de sonuna kadar yanındaydı. Deadline'a göre stüdyo, sezon finalinin ilk üç gününde dünya çapında 11,2 milyon kişi tarafından izlendiğini söylüyor; bu da sezonun prömiyerine göre %3 artışı işaret ediyor (10,9 milyon).

    Ayrıca, ikinci sezonun her bölümünün ilk haftalarda 11 milyondan fazla izlendiği bildiriliyor. Bu durumda "Loki", Disney+'ın diğer bir çok sevilen dizisi olan, Star Wars yapımı "The Mandalorian"ın üçüncü sezonunun ardından platformda, yılın en çok izlenen ikinci sezon prömiyeri ve sezon finali oluyor.

    "Loki"nin TV'deki başarısı, MCU'nun ABD'de 46.1 milyon dolar, dünya çapında ise 109 milyon doların biraz üzerinde gişe hasılatı elde eden "The Marvels" ile şimdiye kadarki en düşük gişe açılışını yapmasıyla birlikte geldi.

    Final, Marvel Sinematik Evreni'nin Çoklu Evren Destanı'nın önünü açarken, aynı zamanda Hiddleston'ın gelecekte bu role geri dönüp dönmeyeceği sorusunu da gündeme getirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top