Hesabım
    "Kuş Uçuşu" 2. Sezondan İlk Fragman Yayınlandı!

    Ezber bozan bir mücadelenin hikayesi "Kuş Uçuşu", ikinci sezonuyla 14 Aralık'ta Netflix'te!

    İlk sezonuyla ezberleri bozan "Kuş Uçuşu", kaldığı yerden devam etmek üzere geri dönüyor. Aslanların dünyasındaki görünmezliğinden faydalanarak en tepeye kadar uçan Aslı, aynı yükseklikte süzülmeye devam edebilecek mi?

    Başrollerini Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı "Kuş Uçuşu"nun ilk sezonunda yaşanan fırtınanın yıkımına uğrayan her şey yeni baştan inşa ediliyor. Büyük bir hırsla istediklerini nihayet avuçlarının içine alan Aslı, hayallerini kurduğu koltuğu doldurmanın gereklilikleri ve beraberinde gelen gerçek sorumluluklar ile yüzleşiyor. Tahtını tecrübesiz bir kuşa kaybeden Lale ise sahip olduğu gücün ardında kaybettiklerini Kenan’ın da desteğiyle yeniden aramaya başlıyor ve hikaye bambaşka yerlere uzanıyor.

    Ormanın değişmez kanunlarını baştan yazan "Kuş Uçuşu", yeni sezonuyla 14 Aralık’ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te!

    Netflix

    Senaryosu Meriç Acemi'nin imzasını taşıyan, yönetmenliğini ise Koray Kerimoğlu'nun yaptığı "Kuş Uçuşu"nun 2. sezon özeti şu şekilde:

    Ormanda yaşayan aslanlarla onlar tarafından görmezden gelinen avcı kuşun amansız mücadelesini anlatan Kuş Uçuşu, dünyada hala karar verici pozisyonlarda duran önceki kuşakla, yetişmekte olan yeni kuşağın çarpışmasını gözler önüne seriyor.

    İlk sezonunu Aslı’nın Lale’yi yerinden ederek zafere ulaşmasıyla sonlandıran dizi, yeni sezonunda Aslı ve Lale’nin kıran kırana çekişmelere sahne olan medya sektöründe ayakta kalma savaşına odaklanıyor. Aslan sürüsünün bir parçası olmaya çalışan Aslı için işler daha da zor bir hal alırken Lale, tutkularını kaybetmenin acısıyla kabuğuna çekilip kendini evine hapsediyor. İlk sezonda yaşananların ardından ikilinin mücadelesi ve kuşaklar arasındaki savaş tüm hızıyla devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top