Hesabım
    Disney "Percy Jackson And The Olympians" Dizisinden Resmi Fragmanı Yayınladı

    Yunan mitolojisi temalı gençlik dizisi Disney+'ta yayınlanacak.

    Rick Riordan'ın "Percy Jackson and the Olympians" romanlarından uyarlanan yeni Disney+ dizisinin resmi fragmanı yayınlandı.

    Yunan mitolojisi ile gençlik maceralarını harmanlayan dizi, 12 yaşında bir yarı tanrı olan ve yeni keşfettiği doğaüstü güçlerine alışmaya çalışan Percy Jackson'ın hikayesini anlatıyor. Tam da bu sırada Tanrı Zeus, Percy'i görkemli şimşeğini çalmakla suçlar ve Percy onu bulup Olympus'a düzeni sağlamak için Amerika'yı baştan başa geçmek zorunda kalır.

    Dizide Percy Jackson olarak rol alan Walker Scober'a; Leah Sava Jeffries, Aryan Simhadri, Dior Goodjohn, Charlie Bushnell, Virginia Kull, Glynn Turman, Megan Mullally, Olivea Morton ve Timm Sharp gibi isimler eşlik ediyor.

    Ayırca Yunan mitolojisinden Dionysos rolüyle Jason Mantzoukas, Ares rolüyle Adam Copeland, Hades rolüyle Jay Duplass, Hermes rolüyle Lin-Manuel Miranda, Hephaistos rolüyle Timothy Omundson, Poseidon rolüyle Toby Stephens ve Zeus rolüyle geçtiğimiz Mart ayında hayatını kaybeden Lance Reddick de kadroda yer alıyor.

    James Bobin tarafından yönetilen dizinin senaryosunu Rick Riordan ve Jon Steinberg birlikte kaleme aldı. Orijinal kitap serisinin yazarı Riordan, bunun aslına sadık bir uyarlama olmasını sağlamak için başlangıcından bu yana projede yer alıyor.

    "Percy Jackson and the Olympians" 20 Aralık'tan itibaren Disney+'ta!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top