Hesabım
    "Yargı" Dizisine Uluslararası Emmy Ödülü!

    51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde "Yargı" dizisine "En İyi Telenovela" ödülü verildi.

    .

    Kanal D'nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi "Yargı" New York'ta düzenlenen 51. Uluslararası Emmy Ödül Töreni'nden büyük bir ödülle ayrıldı.

    Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi tarafından ABD dışında üretilmiş yapımlara verilen Uluslararası Emmy Ödülleri'nde bu sene, 14 kategoride 20 ülkeden 56 yapım yarıştı. Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun üstlendiği "Yargı" En İyi Telenovela Ödülü'nün sahibi oldu.

    "Yargı" 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Türkiye’yi temsil eden tek adaydı ve Brezilya dizileri "Cara e Coragem" ve "Pantanal" ile Portekiz dizisi "Para Semper" ile yarıştığı En İyi Telenovela kategorisinde ödüle ulaştı.

    Yarışta "Family Secrets" (Aile Sırları) adıyla yer alan "Yargı"nın yapımcısı Keram Çatay, yönetmeni Ali Bilgin, senaristi Sema Ergenekon ve yıldızları Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu törene katıldı.

    Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademi Başkanı ve CEO’su Bruce Paisner, Uluslararası Emmy Ödülleri’ni "Televizyonda mükemmelliğin tanınmasının zirvesi. Küresel sahnemizdeki bu olağanüstü programları ve dizileri tanımak için uluslararası televizyon topluluğunu bir araya getiriyor" sözleriyle tarif ediyor.

    "Yargı"dan önce, yine Ay Yapım imzalı bir dizi olan "Kara Sevda" da Uluslararası Emmy Ödülleri'nin En İyi Telenovela ödülünü kazanmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top