Hesabım
    Spielberg ve Scorsese'den "Cape Fear" Dizisi Geliyor

    Robert De Niro başrollü gerilim filmi dizi oluyor.

    .

    Usta yönetmenler Steven Spielberg ve Martin Scorsese, Universal Pictures'ın gerilim filmi "Cape Fear"ı yeniden canlandıracak olan TV dizisinin baş yapımcılığını üstlenecekler.

    Böylece ilk TV işbirliklerine imza atan Spielberg ve Scorsese, Amblin Television ve UCP tarafından desteklenecek projede dizi yaratıcısı, yönetici yapımcı ve dizi sorumlusu Nick Antosca ("Hannibal", "Chucky") ile birlikte çalışıyor.

    John D. MacDonald'ın orijinal romanından ve Scorsese'nin 1991'de bizzat yönettiği, Robert De Niro'nun başrolünde yer aldığı film uyarlamasından esinlenen dizinin hikayeye "alışılmadık bir yaklaşım" sunacağı belirtiliyor.

    Dizi, "Amerika'nın 21. yüzyılda gerçek suça olan tutkusunu inceleyen gergin, çağdaş bir gerilim" olarak tarif ediliyor. Hikaye bir avukat çiftin, geçmişlerinden gelen kötü şöhretli bir katilin yıllarca hapis yattıktan sonra serbest bırakılmasıyla birlikte yüzleştiği dehşeti anlatacak.

    "Cape Fear" ilk kez 1961'de, başrollerinde Gregory Peck ve Robert Mitchlum'un oynadığı bir film olarak uyarlanmıştı. Antosca'nın çocukluğundan beri her iki "Cape Fear" filmine de takıntılı olduğu ve bu filmi dizi olarak uyarlama konusunda Universal'a başvurduğu bildiriliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top