Hesabım
    Netflix'in Gizemli Kore Dizisi "Gyeongseong Creature"dan İlk Fragman!

    1945'te, Kore'deki Japon yönetimi sırasında iki yabancı, açgözlülükten doğan tuhaf bir yaratıkla yüzleşir ve hayatta kalmak için ona karşı savaşır.

    Netflix, ilk kez Geeked Week etkinliklerinde tanıttığı yeni gizem - korku dizisi "Gyeongseong Creature"ın ilk resmi fragmanını yayınladı.

    Güney Kore'nin en popüler isimlerinden bazılarının yer aldığı yeni Kore dramasında başrollerde Park Seo-joon ve Han So Hee yer alıyor. Park, kendi ülkesinde tanınan bir isim olsa da, 2016 Oscar ödüllü "Parazit"te yer alması ve Hollywood'daki ilk filmi "The Marvels"ın ardından giderek uluslararası alanda tanınmaya başladı.

    Dizinin ana oyuncu kadrosunda ayrıca "Squid Game" oyuncusu Wi Ha-joon ve daha önce "Avengers: Age of Ultron" ve "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" filmlerinde rol alan Claudia Kim de yer alıyor.

    1945'te geçen "Gyeongseong Creature", Ongseong Hastanesi'nin gizemlerini çevreleyen hikayeyi anlatıyor. Seul'ün Japonya'nın sömürge yönetimi altındaki eski adı olan Gyeongseong'da geçen dizi, girişimci Jang Tae-sang (Park Seo-joon) ve hafiye Yoon Chae-ok'un (Han So Hee) hayatta kalma arayışını konu alıyor.

    İki kısım halinde yayınlanacak olan dizinin ilk yarısı 22 Aralık'ta Netflix kütüphanesine eklenecek. Geri kalan bölümler ise 5 Ocak 2024'ten itibaren izlenebilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top