Hesabım
    "The Witcher" Yazarı Netflix'i Şikayet Etti: Beni Hiç Dinlemediler

    Polonyalı yazar Andrej Sapkowski, Netflix'in diziyle ilgili fikirlerini hiçbir zaman dinlemediğini söyledi.

    Netflix

    "The Witcher" romanlarının yazarı Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski, Netflix'in kendi romanlarının diziye uyarlanması konusundaki fikirlerini "hiç dinlemediğini" söylüyor.

    Geçtiğimiz hafta Viyana Comic-Con'da yer alan yazara, Netflix'e diziyle ilgili herhangi bir geri bildirimde bulunup bulunmadığı sorulduğunda gülerek yanıt verdi: "Belki onlara bazı fikirler verdim ama beni hiç dinlemediler. Ama bu normal." Sapkowski daha sonra bir Netflix yöneticisini taklit ederek şunları söyledi: “Bu kim? Bu bir yazar, hiç kimse değil.”

    Yazarın bu yorumları, "The Witcher" üzerinde çalışanlar ile dizinin tutkulu hayran kitlesi arasındaki ilişkilerinin gergin olması nedeniyle zor bir dönem geçirdiğini hatırlatıyor. Üçüncü sezonun çekimlerini tamamladıktan sonra projeden ayrılan Henry Cavill de romanların büyük bir hayranı ve röportajlarında, yazarın çalışmalarını onurlandıran hikayeler anlattıkları sürece projeye dahil olacağını belirtmişti.

    Diziden ayrıldığı dönemde, Cavill'in gerekçesinin Superman rolüne geri dönmek olduğu öne sürülse de, "The Witcher"ın hayran kitlesi tıpkı kendileri gibi, aktörün de dizinin yaratıcılarıyla fikir ayrılıkları yaşadığını biliyordu.

    Neticede DC Evreni'nin yeniden şekillendirilmesi nedeniyle Cavill Superman rolüne dönemedi ama geri adım atıp Geralt rolüne de dönmedi. "The Witcher"ın gelecek sezonunda bu rolü Liam Hemsworth devralacak. Bundan sonrasında hayran kitlesinin diziye sadık kalmaya devam edip etmeyeceği büyük bir merak konusu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top