Hesabım
    "The Simpsons" 35. Sezonun Yeni Bölümleri Ne Zaman Yayınlanacak?

    Televizyon tarihinin en uzun soluklu senaryolu dizisi "The Simpsons" 2024'te dönecek..

    FOX

    The Simpsons, birkaç hafta sonra 35. sezona ara verecek. Ancak bu aranın hemen öncesinde FOX hayranları meraklandırmamak için, dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağını açıkladı. The Simpsons, bu sonbaharın başından bu yana dönüm noktası olan 35. sezonu ile devam ediyor. Yıl sonuna gelmeden birkaç bölüm daha yayınlanacak olsa da, The Simpsons'ın planlanan son bölümleri için uzun bir ara verilecek.

    FOX, 2024 ilkbahar ve sezon ortası programları için yaklaşan tv yapımlarını duyurdu ve The Simpsons'ın 35. sezonunun, 18 Şubat Pazar günü yeni bölümlerle geri döneceğini açıkladı. Dizi, Jon Hamm liderliğindeki Grimsburg'un yaklaşan prömiyeri için; yeni yılın ilk birkaç haftasında "Animation Domination" bloğundan ayrılacak ve Şubat ayında son sezonunun ikinci yarısıyla geri dönecek.

    FOX'un 2024'ün ilk birkaç haftasına ilişkin programı, Grimsburg'un özel prömiyer bölümünün 7 Ocak Pazar günü, The Great North'un 4. Sezonuyla birlikte yayınlanacağını ortaya koyuyor. "Animation Domination" bloğu daha sonra Next Level Chef'in yeni bölümlerini içerecek şekilde biraz kaydırılacak ve ardından 18 Şubat'ta The Simpsons, Krapopolis, The Great North ve Grimsburg'un yeni bölümleriyle birlikte blok tamamen geri getirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top