Hesabım
    True Detective: Night Country'den Fragman

    Dizinin 4. sezonu Jodie Foster başrollü

    HBO

    True Detective neredeyse geri dönüyor ve bu sefer dizi, ilk sezonun doğaüstü akıntılarına tamamen odaklanmış gibi görünüyor. True Detective: Night Country için yayımlanan yeni fragman, dizinin merkezine aldığı vakayı gözler önüne seriyor ve kanla cinayetlerin arkasındaki ürkütücü güçlere işaret ediyor. Dizi, 14 Ocak'ta HBO'da yayınlanacak.

    Dizinin yeni sezonu, Liz Danvers (Jodie Foster) ve eski ortağı Evangeline Navarro'nun (Kali Reis) Ennis adlı kurgusal kasabada iz bırakmadan kaybolan sekiz erkeğin nasıl ve neden kaybolduğunu araştırmalarını takip ediyor. True Detective'in alışıldık haliyle ikili, kendi geçmişlerindeki bazı karanlık durumlarla da baş etmek zorunda kalacak ve tüm bunlar Alaska'nın dondurucu soğuğunda yaşanacak.

    Daha önceki sezonların yazarı da olan dizinin yaratıcısı Nic Pizzolatto tarafından yazılmayan bu sezon, korku yönetmeni Issa López tarafından ele alınıyor. López, dizinin ilk sezonunda önemli olan bazı doğaüstü durumları ele almak istediğini daha önce verdiği röportajlarda söylemişti.

    Foster ve Reis'in yanı sıra, dizide Fiona Shaw (Harry Potter), Christopher Eccleston (Doctor Who) ve John Hawkes (Winter's Bone) gibi isimler de var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top