Hesabım
    Orchestra Content’ten "Ray Donovan" Uyarlaması: "Tamirci"

    Kült dizi "Ray Donovan", “Tamirci” adıyla Türkiye’ye uyarlanıyor

    Paramount

    Orchestra Content’ten iddialı bir yeni dizi projesi geliyor. Dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan, büyük ilgi gören kült dizi "Ray Donovan", "Tamirci" adıyla Türkiye’ye uyarlanıyor.

    Amerika’da 2013-2020 yılları arasında yedi sezon boyunca Showtime’de yayınlanan "Ray Donovan" 42 kez önemli TV ödüllerine aday gösterildi; aldığı ödüller arasında bir Emmy de var.

    Zengin, ünlü ve prestijli insanların her türlü sorununu zekice yöntemlerle çözmeyi başarsa da babası başta olmak üzere ailesiyle sorunlarını bir türlü çözemeyen Ray Donovan, dizi tarihinin en çok ilgi gören erkek karakterleri arasında.

    “Paramount Formats”tan hakları alınarak Türkiye’ye uyarlanan dizinin senaryo uyarlamasını Birol Tezcan yaptı. Senaryo hazırlıkları tamamlanan "Tamirci"nin cast çalışmalarına başlandı.

    Liev Schreiber'ın Ray Donovan karakterine hayat verdiği orijinal dizide ayrıca Eddie Marsan, Dash Mihok, Pooch Hole, John Voight, Kerris Dorsey gibi isimler rol aldı. Yerli uyarlamada hangi isimlerin rol alacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top