Hesabım
    "Good Omens" 3. Sezon Onayını Aldı!

    Prime Video sevilen fantastik diziyi 3. sezon için yeniledi.

    Prime Video

    Amazon Prime Video, başrollerini David Tennant ve Michael Sheen'in üstlendiği sevilen dizisi "Good Omens"ın üçüncü sezonla geri döneceğini resmi olarak duyurdu. Dizi bu sezonla birlikte final yapacak.

    Neil Gaiman ve Terry Pratchett'ın aynı adlı romanından uyarlanan dizinin ikinci sezonu Ağustos ayında yayınlandı ve Prime Video, bu sezonun ilk çıkışından sonra dünya çapında en çok izlenen komedi dizisi olduğunu söyledi. O dönemde Gaiman, üçüncü sezonun zaten planlandığını ve senaristler grevi olmasaydı yeni sezonu yazıyor olacağını açıklamıştı.

    Basına yaptığı açıklamada Gaiman, yeni sezonun kesin bir son olarak tasarlandığını söyledi:

    "Sonunda Terry ile birlikte 1989 ve 2006'da planladığımız hikayeyi bitirebildiğim için çok mutluyum. Terry, Good Omens'i televizyon için yaparsak hikayeyi sonuna kadar götürebileceğimiz konusunda kararlıydı.

    Birinci Sezon tamamen Kıyamet'i, tehlikeli kehanetleri ve Dünyanın Sonunu önlemekle ilgiliydi. İkinci Sezon tatlı ve nazikti, ancak belirli bir Melek ve Şeytan'ın umduğundan daha az neşeli bitmiş olabilir.

    Şimdi Üçüncü Sezonda bir kez daha dünyanın sonuyla ilgileneceğiz. Armagedon planları ters gidiyor. Yalnızca Crowley ve Aziraphale birlikte çalışarak durumu düzeltmeyi umut edebilirler. Ve onlar artık konuşmuyorlar."

    Gaiman, ilk iki sezonda yönetmen ve yönetici yapımcı olarak da görev yapan Douglas Mackinnon'un ayrılmasının ardından tek dizi sorumlusu olarak devam edecek. Çekimler kısa süre sonra İskoçya'da başlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top