Hesabım
    "Yalı Çapkını" ve "Sakla Beni" Dizileri Birleşiyor mu?

    Ceyda Düvenci'den açıklama geldi...

    Star TV

    Ceyda Düvenci, NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler programında sevilen diziler "Yalı Çapkını" ve "Sakla Beni"nin birleşeceğini söyleyerek hayranları heyecanlandırmış olsa da bu açıklamasını düzeltti.

    "Sakla Beni" dizisinde rol alan Düvenci, programına, "Yalı Çapkını"nda Sultan karakterini canlandıran İrem Altuğ'u konuk aldığında "Sakla Beni ile Yalı Çapkını birleşiyor. Aynı yapım şirketinde olduğumuz için, hikaye ve karakterler biraraya gelecek. Repliklerimde daha önce Yalı Çapkını'ndaki karakterlere göndermeler vardı..." demişti.

    Oyuncunun bu sözleri gündem olunca Ceyda Düvenci sözlerini düzeltti ve Instagram hesabından bir paylaşımda bulunarak şunları söyledi: “Böyle dedim bu program çekilirken ama senaryolar birleşmedi. Heyecanlanmayın.”

    "Sakla Beni"deki "Yalı Çapkını" göndermesi neydi?

    Filiz (Ceyda Düvenci) karakteri "Sakla Beni"de kızı Naz'a (Asude Kalabek) "Sen farkında mısın insanlar Seyran ve Ferit'in düğünü için hala nasıl konuşuyor? Kız ikinci kez evlendi Ferit'le. Bak nasıl düğün yaptı kendine, hala konuşuluyor. Evler, arsalar, yalılar! O eğitimsiz sonradan görme babası Korhanlardan neler aldı!" demişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top