Hesabım
    "Rings of Power" 2. Sezonda Sauron'un Orijinal Formunu Görebiliriz

    "Rings of Power"ın yaklaşan 2. sezonu hakkında önemli bir iddia ortaya atıldı.

    Prime Video

    Amazon Prime Video'nun "Rings of Power" dizisinin ikinci sezonunun çekimleri geçtiğimiz yaz tamamlandı ve 2024 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor.

    Yeni sezon için, Adar rolünde Joseph Mawle'ın yerini Sam Hazeldine'in aldığı, ayrıca Ciarán Hinds ve Rory Kinnear gibi beğenilen usta oyuncuların kadroya katıldığı açıklanmıştı.

    Yaklaşık bir yıl önce kadroya eklenen birçok isim arasında, "The Undeclared War" ve "The Lazarus Project" gibi yapımlarda rol alan yükselen İngiliz aktör Gavi Singh Chera da vardı.

    Hayran sitesi Fellowship of Fans'ta yakın zamanda yayınlanan bir raporda, Chera'nın önümüzdeki ikinci sezonda karanlık Lord Sauron'un "meleksi" ve "ruhani" olan "orijinal versiyonunu" oynayacağı iddia ediliyor. Karakterin uzun saçlı geçmişe dönüş sahneleri ve kısa saçlı günümüz sahneleri olacağı ve sezon boyunca birçok ana sekansta yer alacağı belirtiliyor.

    İlk sezonun sonunda Avustralyalı aktör Charlie Vickers'ın Halbrand karakterinin aslında Sauron olduğu ortaya çıkmıştı. Vickers'ın ikinci sezon için geri dönmesi bekleniyor ve Sauron'un şekil değiştirme yeteneğine sahip olduğunu biliyoruz, bu nedenle karakterin yeni sezonda en az iki form arasında geçiş yapacağı varsayılıyor.

    Bu rapor şimdilik yalnızca bir söylenti olarak kalmaya devam ediyor. Chera'nın adı, yaklaşık bir yıl önce kadroya eklenen bir düzineden fazla yeni isimden biriydi ve diğer tüm isimler gibi onun da rolü resmen açıklanmadı.

    Eregion Savaşı'ndan dev örümcek Shelob'a kadar, yeni sezona dahil edilecek hikayeler ve olay örgüsü unsurlarına ilişkin söylentiler, geçtiğimiz yıl boyunca ortalıkta dolaştı. Ancak nelerle karşılaşacağımızı ikinci sezon fragmanına kadar öğrenemeyeceğiz ve bu fragmanın 2024'ün ilerleyen dönemlerinde çıkacağı tahmin ediliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top