Hesabım
    Merakla Beklenen Game of Thrones Spin-Off'u Animasyon Olacak

    Geliştirme aşamasındaki Game of Thrones spin-off dizilerinden birinin animasyon olmasına karar verildi.

    HBO

    Netflix'in beğenilen animasyon dizisi "Blue Eye Samurai"den ilham alan George R. R. Martin, Amber Noizumi ve Michael Green'in çalışmalarını öven yeni bir blog yazısı kaleme aldı ve kendi animasyon hayalleriyle ilgili haberler de paylaştı.

    "Aslında HBO ve benim, 'Buz ve Ateşin Şarkısı' dünyasında geçen kendi animasyon projelerimiz var." diyen Martin şöyle devam etti: "Henüz hiçbirine yeşil ışık yakılmadı, ancak sanırım birkaç tane yeni projede bir sonraki adımı atmaya yaklaşıyoruz."

    Game of Thrones yazarı, birkaç yıl önce HBO ile birlikte geliştirilmekte olan dört animasyon dizisinin bulunduğunu açıklamış, ancak daha sonra bu projelerden ikisinin "rafa kaldırıldığını" belirtmişti. Martin, kalan iki animasyon projesi üzerinde çalışmaya devam ederken, daha önce duyurduğu "Sea Snake" dizisinin de animasyon olacağını açıkladı.

    "Sea Snake'in efsanevi yolculuklarını konu alan dizimiz 'Dokuz Yolculuk'u canlı aksiyondan animasyona taşıdık. Tamamen desteklediğim bir hareket. Bütçe kısıtlamaları, gösterinin yarısının denizde geçmesi ve Driftmark'tan Lys'e, Basilisk Adaları'ndan Volantis'e, Qarth'a kadar her hafta farklı bir liman yaratma zorunluluğu nedeniyle, canlı aksiyon versiyonunu muhtemelen aşırı derecede pahalı hale getirirdi. Dışarıda koca bir dünya var. Ve hepsini animasyonla gösterme şansımız çok daha yüksek. Şu anda devam eden üç animasyon projemiz var."

    Hazırlık Aşamasında Olan Tüm "Game of Thrones" Projeleri

    Diğer iki animasyon dizisinin isimleri ve konusu şimdilik belli değil. Yıllardır "Flea Bottom"dan "10.000 Ship"e kadar çok sayıda "Game of Thrones" yan projesinden bahsediliyor. Geçtiğimiz Nisan ayında Variety, Aegon Targaryen'in Westeros'u fethiyle ilgili bir ön filmin geliştirilmekte olduğunu ve "A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight" dizisinin sipariş edildiğini duyurdu. Bu projelerden herhangi birinin, Martin'in paylaştığı animasyon projelerden olup olmadığını yalnızca zaman gösterecek.

    Sea Snake lakaplı Corlys Velaryon'ın (Steve Toussaint) ilk kez izleyici karşısına çıktığı ilk Game of Thrones spin-off dizisi "House of the Dragon"ın ikinci sezonunun önümüzdeki yaz yayınlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top